Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 13:06

"OVO JE OKUPACIJA" Počeo opštenarodni protest Srba u Kosovskoj Mitrovici: Okupljeni nose transparent: UN USA 1244 HELP

Srbi sa Kosova počeli su u 12 sati u Severnoj Mitrovici veliki protestni opštenarodni skup kojim žele da skrenu pažnju čitavom svetu i međunarodnoj zajednici na svoj obespravljen položaj, posebno zbog odluke Prištine i kosovskog premijera Aljbina Kurtija o ukidanju dinara kojom im se ugrožava ostanak i opstanak na njihovim ognjištima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na skupu u Kosovskoj Mitrovici traže ukidanje odluke o dinaru i veća prava za Srbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2024

U severnom delu Kosovske Mitrovice održan je danas veliki protestni opštenarodni skup, sa koga su građani pozvali međunarodnu zajednicu da ukine odluku Prištine o zabrani dinara i ukazali da su Srbi na KiM obespravljeni i bez normalnih uslova za život.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ideolog Dragana Đilasa očajan: Srbi na Kosovu i Metohiji veruju Vučiću, a ne Kurtiju!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Feb.2024

SRBIJA – Miran skup Srba danas je bio trn u oku Đilasovim ideolozima Današnji veličanstven miran skup Srba sa Kosova i Metohije u Kosovskoj Mitrovici jako je zasmetao tajkunskoj opoziciji i njihovim političkim ideolozima! Da, dobro ste pročitali! Smeta im otpor našeg naroda teroru takozvanog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.