OVO JE JEDAN OD UBIJENIH SRBA U BANJSKOJ? Nekadašnji pobednik plivanja za Časni Krst - prijatelji se na mrežama opraštaju od njega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 17:03

OVO JE JEDAN OD UBIJENIH SRBA U BANJSKOJ? Nekadašnji pobednik plivanja za Časni Krst - prijatelji se na mrežama opraštaju od njega (FOTO)

Po pričama meštana bio je izuzetan momak.

Jedan od Srba koji su nastradali u okršaju kod Banjske na Kosovu i Metohiji jeste i S.N. (31) iz Zvečana.

- Nekadašnji pobednik plivanja za Časni Krst i po pričama meštana izuzetan momak, juče je hrabro stao u odbranu svog i našeg Kosmeta - navodi se na mrežama uz objavu o smrti S.N.

Podsetimo, Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je danas pronađeno još jedno telo u reonu Banjske i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to na oko 1,5 kilometar od mesta gde je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije.

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi identiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

Dok se čeka zvanično saopštenje policije, od mladića se na mrežama opraštaju njegovi prijatelji.

- Hvala ti junače. Bog ti dao Carstvo Nebesko. Iskreno saučešće porodici - navodi se u jednoj poruci, prenosi Instagram stranica "bunt_cg".

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznato odakle su ubijeni napadači iz Banjske, pronađeno još jedno telo (UŽIVO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2023

Mnogo odgovora nedostaje šta se to dogodilo juče na Kosovu i Metohiji. Od prištinskih i beogradskih zvaničnika javnost je čula da su Srbi prvobitno napravili barikadu, koju su pripadnici policije Kosova pokušali da razbiju. Potom je došlo do oružanog sukoba u kojem je nastradao kosovski policajac,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.