Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 11:16

OVAJ ČOVEK JE KRIV ZA SVE Ko je ratni huškač koji je izazvao martovski program izmišljenom pričom o utapanju trojice albanskih dečaka u Ibru i paljenju Albanaca u Trepči (FOTO)

Tačno 20 godina je prošlo od jezivog martovskog pogroma na Kosovu i Metohiji u kojem je ubijeno 16 i proterano više od 4.000 Srba, a malo ko zna ko je nahuškao oko 60.000 kosovskih Albanaca na taj zločin. Reč je o Haljitu Beraniju, prištinskom ekstremisti i propagatoru mržnje koji je gotovo celu svoju karijeru izgradio na lažnim, senzacionalističkim i ratnohuškačkim vestima na račun Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SRPSKI NAROD JE STRADAO VEKOVIMA, ALI JE USPEO DA OPSTANE" Severna Mitrovica: Parastosom i polaganjem venaca obeleženo 20 godina od martovskog pogroma

Izvor: Blic, 17.Mar.2024

Povodom 20 godina od martovskog pogroma, u kome je ubijeno dvoje Srba u Severnoj Mitrovici, danas su u znak sećanja na nastradale predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac, predstavnici Srpske liste Zlatan Elek i Igor Simić, kao i pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.