OTVOREN KONKURS: Najbolji novinarski rad o održivoj energiji

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Sep.2022, 12:09

OTVOREN KONKURS: Najbolji novinarski rad o održivoj energiji

Fakultet za primenjene društvene nauke u Novoj Gorici raspisao je konkurs za novinarsku nagradu u oblasti održive energije u regionu Zapadnog Balkana.

 
Zapadni Balkan – Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija i Kosovo – i dalje imaju velike zdravstvene i ekološke probleme zbog rasprostranjene upotrebe fosilnih goriva. To je uglavnom zbog nedovoljne svesti o toj temi u regionu.
 
Zbog toga je slovenački Fakultet za primenjene društvene nauke (FUDŠ) raspisao konkurs za Novinarsku nagradu za održivu energiju kako bi izabrao najbolje novinarske radove o toj temi u regionu Zapadnog Balkana.
 
Rok...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.