Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 18:56

OTAC POKUŠAVA DA OPERE ĆERKU POSLE SKANDALOZNOG POTEZA Valentina pokazala simbol "velike Albanije", a evo šta je on uradio

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, oglasio se i njen otac Aleksandar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ALBANSKI MEDIJI RAZAPELI SVOJU MISICU Osudili je zato što je pokazala tri prsta sa srpskom predstavnicom

Izvor: Blic, 27.Okt.2021, 10:41

Nakon što je gest srpske misice Valentine Petrović, koja je na Izboru za mis Interkontinetal u Egiptu pokazala simbol dvoglavog orla, izazvao buru u javnosti, njena albanska koleginica iz takmičenja pokazala je srpski simbol, tri prsta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.