OSMANI MALO POBRKALA LONČIĆE: Krivo joj što tzv. Kosovo ne može u NATO pa oplela po Srbiji, a naša zemlja reč nije rekla o tome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 19:18

OSMANI MALO POBRKALA LONČIĆE: Krivo joj što tzv. Kosovo ne može u NATO pa oplela po Srbiji, a naša zemlja reč nije rekla o tome!

Žestoko odgovorila Kristoferu Hilu
Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani izjavila je da Srbija ne može da bude deo NATO-a, sve dok krši vrednosti na kojima je NATO izgrađen.
Komentarišući izjavu ambasadora SAD u Srbiji Kristofera Hila da je Srbija "trenutno mnogo bliža NATO-u nego Kosovu", Osmani je rekao da postoji samo jedna zemlja koja je dalje od NATO-a od Srbije, a to je Rusija.
- Postoji samo jedna država koja je dalje od NATO-a od Srbije, a to je Putinova Rusija. Država kao što je Srbija, koja je stalno kršila glavne vrednosti na kojima stoji NATO, a to su zaštita...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.