OPOZICIJA POTPISUJE PAKT ZA RUŠENJE VUČIĆA: Dok se šef naše države bori za KiM, oni stavljaju potpis za uništenje Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 10:38

OPOZICIJA POTPISUJE PAKT ZA RUŠENJE VUČIĆA: Dok se šef naše države bori za KiM, oni stavljaju potpis za uništenje Srbije

U danu kada se očekuje jedinstvo opozicija poptisuje sporazum za rušenje Vučića.

Prozapadna opozicija, odnosno opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja" danas će potpisati sporazum o rušenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a kojim potvrđuju da ih okuplja mržnja oko šefa naše države.

Oni su za potpisivanje pakta odabrali baš dan kada će predsednik Vučić održati govor na Generalnoj skupštini Ujedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nacija, a koji je važan za Srbiju i naš narod na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić u govoru koji će danas održati u UN ukazaće na licemerje u svetu, ogoliće istinu pred svetskim moćnicima, a sve u pokušaju da odbrani i ukaže na poziciju Srbije boreći se za naše nacionalne interese.

- Pozivaju se na principe, a principe primenjuju samo kad im odgovara! Kako možete da govorite o suverenitetu i teritorijalnom integritetu kao najvišem principu, a kršite ga i dan-danas na primeru Srbije? Tu kažete da ste to uradili zbog humanitarne katastrofe na KiM? Pa to i Putin kaže za Donbas! - rekao je juče predsednik iz Njujorka i dodao:

- Glavna tema mog govora biće principi međunarodnog javnog prava, kao politički veteran želim da ostavim pečat i tim govorom i molim građane Srbije da to poslušaju, biće posle 17 sati, govoriću činjenice, istinu i verujem da se mnogima neće dopasti. Možda ću da govorim i nešto duže, možda će da me prekinu, neki su govorili i duže, njih nisu prekidali - rekao je Vučić i dodao da je popisao sve velike lidere koji su govorili duže, te da će te činjenice iskoristiti ukoliko ga budu prekinuli.

- Sramno je ovo što opozicija planira da danas uradi. Danas će predsednik Vučić imati veliki govor u Generalnoj skupštini UN, govor koji treba da nam pomogne ili da objasni ili da se izbori za našu situaciju oko KiM i naš narod na KiM. Istog dana opozicija kaže "e sada mi potpisujemo sporazum za rušenje Aleksandra Vučića." U danu kada svi treba da pokažemo jedinstvo, kada treba svi da se borimo da sačuvamo KiM, kada svima to treba da bude cilj, oni su danas našli da potpisuju sporazum za rušenje Vučića - izjavio je ministar Siniša Mali.

Mali je ukazao i na to da su ovim postupkom pokazali, odnosno potvrdili da je protest "Srbija protiv nasilja" protest za rušenje Vučića, a ne protest protiv nasilja.

- Sraman potez opozicije i neka njima to služi na čast - zaključio je Mali.

Podsetimo, da opozicija i mediji u vlasništvu Dragana Šolaka na sve načine rade protiv interesa naše zemlje ukazuje i nedavna činjenica da su dok je predsednik imao teške razgovore u Briselu objavili čak 39 negativnih tekstova o njemu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.