OPET POZIVAJU NA LINČ SRBA! Beograd oštro osudio PODMUKLI PAMFLET Kurtijevog Samoopredeljenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 19:20

OPET POZIVAJU NA LINČ SRBA! Beograd oštro osudio PODMUKLI PAMFLET Kurtijevog "Samoopredeljenja"!

Priština manipuliše činjenicama
Saopštenje pokreta "Samoopredeljenje" Aljbina Kurtija o Pogromu koji su Srbi doživeli 17. marta 2004. nije ništa drugo nego poziv na novi linč Srba na Kosovu i Metohiji i međunarodna zajednica ne sme ostati nema na ovu vrstu pretnji i manipulisanja činjenicama, poručili su iz Kancelarije za KiM.
- Podmukli pamflet 'Samoopredeljenja', u kojem se martovski pogrom 2004. godine opisuje kao miran protest, a Srbi ponovo lažno optužuju za utapanje tri albanska deteta u selu Čabra, što je tada demantovala i UNMIK policija istakavši da je reč o slučajnom i tragičnom događaju, potvrđuje očigledno, da je suština Kurtijeve idelogije...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećanja Srba sa KiM na 17. mart: Takva strahota ne sme više da se ponovi nikome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2024, 10:57

Srbi na Kosovu i Metohiji su se, posle bombardovanja 1999. godine, na današnji dan 2004. godine suočili sa novim stradanjem i golgotom kada se na udaru Albanaca našlo sve što je srpsko, a njihova sećanja na te strahote ni danas ne blede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Odalović: Srbi nisu povezani sa utapanjem albanske dece, tragedija zloupotrebljena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2024

Predsednik Komisije za nestala lica Veljko Odalović izjavio je danas da utapanje troje albanske dece u selu Čabra nije bilo povezano sa Srbima, već da iskorišćeno kao povod za napad na Srbe na Kosovu i Metohiji 17. marta 2004. godine i da je očigledno da je akcija napada na Srbe dobro pripremana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.