OPET KLJUČA MEĐU ALBANCIMA! Opozicija i struka pozivaju Kurtija da se povuče iz politike: Podnesi ostavku i spasi svet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 12:44

OPET KLJUČA MEĐU ALBANCIMA! Opozicija i struka pozivaju Kurtija da se povuče iz politike: "Podnesi ostavku i spasi svet!"

Deo političke i intelektualne elite kosovskih Albanaca nema više stpljenja za Kurtijeve igre.

Prištinski analitičar Dardan Gaši ocenio je da bi premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti trebalo da spase svet podnošenjem ostavke i povlačenjem iz politike.

- Kurti bi morao da se povuče iz političkog života, na taj način bi spasio svet - rekao je Gaši i dodao:

- Kurti je od početka do kraja, što se dijaloga tiče, igru igrao unazad. Ne zaboravite da je ono što odbacuje i za šta optužuje Zapad prihvatio i rekao da Vučić nije potpisao, dok on jeste - zaključio je.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Kurti treba da podnese ostavku, tako bi spasio svet"

Izvor: B92, 19.Sep.2023

Analitičar Dardan Gaši ocenio je da bi premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti trebalo da podnese ostavku i povuče se iz politike, te da bi na taj način spasio svet..."Kurti bi morao da se povuče iz političkog života, na taj način bi spasio svet", rekao je Gaši...Prema njegovim rečima, Kurti je,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.