Izvor: Pančevac-online.com, 26.Maj.2023, 11:37

OKO 200 AUTOBUSA SA KIM NA PUTU KA BEOGRADU Više od 10.000 Srba stiže na miting SRBIJA NADE

Oko 200 autobusa sa Srbima sa Kosova, juče i rano jutros pošlo je iz Severne Mitrovice, Gračanice, Leposavića, Zubinog Potoka, Štrpca…put Beograda na miting “Srbija nade”. Mnogi Srbi na put su krenuli i automobilima, što pokazuje da je preko 10.000 Srba s Kosova pošlo put Beograda da podrži predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prvi su masovno […] The post OKO 200 AUTOBUSA SA KIM NA PUTU KA BEOGRADU Više od 10.000 Srba stiže na miting SRBIJA NADE appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

SVI SU HTELI U BEOGRAD! Za Kruševljane nije bilo više autobusa za miting "SRBIJA NADE"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Put Beograda krenulo preko 6.000 ljudi, sa više od 12O autobusa i brojnih automobila..Kruševljani su danas masovno, u više od 120 autobusa, njih preko 6.000 krenuli put Beograda na skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću i Srbiji nade u budućnosti...Više hiljada građana Kruševca i okruženja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.