OGLASIO SE MUP O HAPŠENJU KURTIJEVIH SPECIJALACA: Teroristički akt, privedeni pod punom ratnom opremom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:20

OGLASIO SE MUP O HAPŠENJU KURTIJEVIH "SPECIJALACA": Teroristički akt, privedeni pod punom ratnom opremom!

Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad.

Na administrativnom pojasu prema AP KiM, daleko u dubini teritorije centralne Srbije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Antiterorističke grupe posebne jedinice policije, danas je locirala i uhapsila tri pripadnika tzv. kosovske policije.

Sva tri uhapšena bili su naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa gps uređajima, mapama i drugom opremom.

Brzom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i efikasnom akcijom srpske policije, uspešno je sprečen pokušaj tzv kosovske policije da upadom na teritoriju centralne Srbije izvrše akciju koja po svim parametrima predstavlja teroristički akt u cilju dodatne destaabilizacije i eskalacije sukoba uperen protiv Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Bili su daleko u dubini teritorije centralne Srbije”: MUP potvrdio hapšenje pripadnika tzv. kosovske policije

Izvor: 24sedam.rs, 14.Jun.2023

Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad, navodi se u saopštenju

Nastavak na 24sedam.rs...

Brkić: Tri kosovska policajca uhapšena kod Raške, nije prekršena Rezolucija 1244

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2023

Državni sekretar MUP-a Srbije Željko Brkić rekao je da je policija uhapsila tri pripadnika kosovske policije, u opštini Raška, na dubini od više od jednog kilometra teritorije centralne Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.