OGLASIO SE MINISTAR LAŽNE DRŽAVE: Sramnom izjavom pokazao pravi cilj privremenih prištinskih vlasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 09:13

OGLASIO SE MINISTAR LAŽNE DRŽAVE: Sramnom izjavom pokazao pravi cilj privremenih prištinskih vlasti

Odluka prištinskih vasti usledila je nakon što su pripadnici srpske policije uhapsili na teritoriji centralne Srbije trojicu terorista

Ministar unutrašnjih poslova privremenih institucija u Prištini Dželjalj Svečlja saopštio je da je zabrana ulaska kamiona iz centralne Srbije na KiM uvedena iz bezbednosnih razloga, zbog hapšenja trojice kosovskih policajaca, prenosi Reporteri.

Svečlja je rekao da se iz bezbednosnih razloga na svim graničnim prelazima zabranjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulazak kamiona koja dolazi iz centralne Srbije i da će ta mera da se sprovodi do nove bezbednosne procene. Odluka prištinskih vasti usledila je nakon što su pripadnici srpske policije uhapsili na teritoriji centralne Srbije trojicu naoružanih kosovskih specijalaca.

Sva trojica bila su naoružana automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa GPS uređajima, mapama i drugom opremom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija i Kosovo: Stvaraju se kolone kamiona na prelazima kao reakcija na hapšenje trojice kosovskih policajaca

Izvor: Danas, 15.Jun.2023

STRINGER/REUTERSPrelaz Merdare 15. juna 2023. Nekoliko sati pošto su pripadnici srpskih bezbednosnih snaga uhapsili trojicu pripadnika Kosovske policije, Vlada Kosova je odlučila da pojača kontrole na graničnim prelazima, što se posebno odnosi na kamione sa robom srpskih registarskih tablica. Na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.