OGLASILI SE IZ PS SAVETA EVROPE: Evo kako se pravdaju za BRUTALNO kršenje međunarodnog prava

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2024, 22:41

OGLASILI SE IZ PS SAVETA EVROPE: Evo kako se pravdaju za BRUTALNO kršenje međunarodnog prava

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se Parlamentarna Skupština Savjeta Evrope nakon glasanja o samoproglašenom Kosovu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2024

STRAZBUR - Parlamentarna Skupština Savjeta Evrope saopštila je večeras da se uz preporuku da se takozvanom Kosovu odobri da postane član Savjeta Evrope odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, među kojima bi formiranje Zajednice srpskih opština trebalo da bude kao postpristupna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.