OGLASILA SE REDAKCIJA PORTALA KOSOVO ONLAJN ZBOG PADA SAJTA Ne znamo ko stoji iza napada, obavljaćemo posao kao do sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 16:19

OGLASILA SE REDAKCIJA PORTALA "KOSOVO ONLAJN" ZBOG PADA SAJTA "Ne znamo ko stoji iza napada, obavljaćemo posao kao do sada"

Sajt Kosovo Onlajn oboren je danas nešto pre 15 časova, a pokušaji hakerskih napada registrovani su tokom celog dana

Saopštenje redakcije prenosimo u celosti:

- Naša redakcija saopštava da ne zna ko stoji iza napada, ali činjenica je da se on dogodio u danu kada je kosovska policija sprovela akciju na severu Kosova u kojoj je dvoje Srba teško povređeno, a nekoliko desetina njih je moralo da zatraži lekarsku pomoć o čemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo onlajn izveštavao od ranog jutra iz minuta u minut.

Koji god motivi da stoje iza napada na naš sajt, redakcija saopštava da će nastaviti da obavlja svoj novinarski posao profesionalno kao i do sada.

Redakcija Kosovo Online.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kosovo onlajn tvrdi da je njihov portal žrtva hakerskih napada

Izvor: Danas, 13.Okt.2021

Portal Kosovo onlajn saopštio je da je danas oboren njihov sajt nešto pre 15 časova i da su pokušaji hakerskih napada registrovani tokom celog dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.