ODREDITE MU VREME SAUČEŠĆA, NIJE ŠTETA DA UMRE! Vučić pročitao GNUSAN transkript audio-zapisa Kurtijevih policajaca koji nisu pomogli Srbinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 20:51

"ODREDITE MU VREME SAUČEŠĆA, NIJE ŠTETA DA UMRE!" Vučić pročitao GNUSAN transkript audio-zapisa Kurtijevih policajaca koji nisu pomogli Srbinu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom poslednjih dešavanja na Kosovu i Metohiji

Vučić je pročitao transkript audio-zapisa Kurtijevih policajaca koji nisu želeli da ukažu pomoć ranjenom Srbinu. 

- Odredite mu vreme saučešća. Ma preživeće, preživeće. Ma bolje da ga pustimo da ostane ovde. Vi mu kao dajte prvu pomoć. Opšti smeh. Tako. Sve ćemo mi to njima lepo da skinemo da se vidi kako profesionalci postupaju - rekao je predsednik.

U jednom momentu izgovorili su i: "Nije šteta da umre".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KFOR ZATVORIO SVE IZLAZE ZA SRBE DA BI BILI POUBIJANI Vučić izneo dokaze kako je pripreman haos na Kosmetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom poslednjih dešavanja na Kosovu i Metohiji. Vučić je izneo činjenice koje dokazuju da je današnja akcija bila dobro pripremljena unapred...- Sve je bilo pripremano. Naša procena je da su za sat i 25 minuta okupili 460 specijalaca što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.