Nude besplatnu reklamu za kosovsku robu: Ne mogu da nas nateraju

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nude besplatnu reklamu za kosovsku robu: "Ne mogu da nas nateraju"

Nekoliko kosovskih medija ponudilo je besplatni reklamni prostor za kosovske proizvode, posle odluke Prištine da uvede takse od 100 odsto.

Među njima je i kosovski portal Insajderi, koji je, uz to, pozvao na bojkot srpskih proizvoda i na podršku lokalnim proizvođačima.

"Zato nudimo besplatni prostor, kako bi se ujedinili u postizanju velikog ideala: proterivanje Srbije sa Kosova", piše taj portal čiji glavni i odgovorni urednik Vehbi Kajtazi u autorskom tekstu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da treba pamtiti bar kod srpskih proizvoda 860.

"Evropa može da nas natera da skidamo taksu za srpske proizvode, ali niko ne može da nas natera da ih kupujemo", naveo je Kajtazi.

Dnevni list "Zeri" je na naslovnoj strani, na tri jezika - engleskom, srpskom i albanskom, napisao "stop 100%" uz poruku "S ljubavlju sa ''takozvanog'' Kosova", a u tekstu objašnjava odluku kosovske vlade koja je u Beogradu ocenjena kao politička mera sa dalekosežnim posledicama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji na Kosovu objavili tekstove sa UZNEMIRUJUĆOM PORUKOM: CILJ JE SAMO JEDAN - PROTERATI SRBE SA KOSOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018

Nekoliko prištinskih medija ponudilo je besplatni reklamni prostor za kosovske proizvode, posle odluke Prištine da uvede takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije..Među njima je i tamošnji portal "Insajderi", koji je uz to pozvao i na bojkot srpskih proizvoda i na podršku lokalnim proizvođačima..."Zato...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.