Novine: Oružje za crne operacije protiv Srba, Putinov Beograd najmoćniji

Izvor: B92, 24.Apr.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Oružje za crne operacije protiv Srba", "Putinov Beograd najmoćniji"

Dnevni listovi u izdanju od četvrtka bave se raznim temama - od situacije na Kosovu i Metohiji, do protesta i suđenja u slučaju privatizacije Luke Beograd.

„Večernje novosti“ pišu o „sramnom potezu Prištine“ u tekstu naslovljenom „Srpskoj listi ne daju na izbore“, dok „Politika“ navodi da su „Džihadisti na KiM oružje za „crne operacije" protiv Srba“.

„Danas“ piše o protestu Inicijative Ne davimo Beograd na trogodišnjicu od rušenja u Savamali, a „Blic“ o novom suđenju Bubalu za privatizaciju Luke Beograd.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novine: "Podrška Kine po svim pitanjima", "Priština i Tirana sve bliže tihom ujedinjenju"

Izvor: B92, 25.Apr.2019, 21:39

Dnevni listovi u izdanju od subote bave se raznim temama - Vučićevom posetom Kini, teškom saobraćajnom nesrećom u Hrvatskoj, napadom na Vučićevu porodicu..."Večernje novosti" pišu o sastanku Đinpinga i Vučića u tekstu naslovljenom „Podrška za Kosovo, Si nam šalje i oružje“. "Blic"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.