Novinaru Tanjuga Nenadu Ćaćiću zahvalnica opštine Gračanica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinaru Tanjuga Nenadu Ćaćiću zahvalnica opštine Gračanica

Novinar novinske agencije Tanjug Nenad Ćaćić dobitnik je Zahvalnice opštine Gračanica koja mu je dodeljena za doprinos razvoju i promociji te opštine.

Ćaćiću je Zahvalnicu na današnjoj proslavi u Domu kulture povodom 21. septembra - Dana opštine Gračanica svečano uručio predsednik opštine Vladeta Kostić.

Ćaćić, dopisnik Tanjuga iz Novog Sada, poslednje tri godine često je boravio na Kosovu I Metohiji izveštavajući o bitnim događajima iz južne srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokrajine, posebno vezanim za opštinu Gračanica.

Pored Ćaćića, zahvalnice su dobili i Radio Gračanica i KiM radio sa Kosova i Metohije.

Predsednik Opštine Gračanica prilikom uručivanja zahvalnica zaslužnim institucijama i pojedincima za promociju te opštine, rekao je da su se danas okupili svi oni koji su svojim radom doprineli i doprinose boljem i naprednijem životu u Gračanici.

Među dobitnicima Zahvalnica je i Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, Eparhija Raško-prizrenska, Kosovski upravni okrug, kao i Odbor za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije iz Republike Srpske.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zahvalnice zaslužnima povodom dana Gračanice

Izvor: RTS, 21.Sep.2015, 16:50

Predsednik Opštine Gračanica Vladeta Kostić na svečanosti u Gračanici uručio zahvalnice zaslužnim institucijama i pojedincima za promociju te opštine. . Vladeta Kostić je na svečanosti u Domu kulture rekao da su se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.