Novi udes u Ulici Kosovke devojke, povređena devojka

Izvor: juGmedia, 19.Okt.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udes u Ulici Kosovke devojke, povređena devojka

Serija saobraćajnih nezgoda u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej se nastavlja – u sudaru dva automobila u toj ulici, kao suvozač u jednom od vozila, povredjena je osamnaestogodišnja devojka.

Devojka je zadobila lakše povrede glave i ramena. Prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Udes se dogodio juče oko 12 časova

Pre samo tri dana u Ulici Kosovke devojke automobil je oborio dečaka (11) koji je prelazio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kolovoz, pri čemu je detetu povredjena noga.

Prema rečima lekara Kosovke devojke jedna je od onih ulica u Nišu gde najčešće dolazi do udesa, i to uglavnom do obaranja pešaka.

Maltene svakog trećeg, četvrtog dana imamo poziv zbog obaranja pešaka u toj ulici. Uglavnom se radi o deci jer je tu blizu škola„, rekli su u Hitnoj pomoći.

Pre dvadesetak dana u toj ulici na devojčicu (10) naletelo je policijsko vozilo i lakše je povredilo.

Građani Panteleja ali i lekari Hitne pomoći apelovali su na nadležne da  saobraćaj u Ulici Kosovke devojke regulišu dodatnom saobraćajnom signalizacijom ili postavljanjem ležećih policajaca, kako bi broj saobraćajnih nezgoda bio smanjen. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

UKLETA ULICA U NIŠU, OVDE SE NESREĆE DOGAĐAJU SVAKIH TRI-ČETIRI DANA: Devojka (18) povređena u sudaru, dečaka i devojčicu udario auto

Izvor: Kurir, 19.Okt.2018

Prema rečima lekara, Ulica Kosovke devojke jedna je od onih ulica u Nišu gde najčešće dolazi do udesa, i to uglavnom do obaranja pešaka

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.