Novi napad na kosovsku policiju u Leposaviću

Izvor: Mondo, 23.Mar.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad na kosovsku policiju u Leposaviću

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su nepoznati počinioci su večeras bacili eksplozivnu napravu na policijsku stanicu snaga u Leposaviću.

Napad na kosovske policijske snage dogodio se u 20:45 časova.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je najoštrije osudila taj bomaški napad na policijsku stanicu KPS i traži da se njegovi počinioci pronađu i kazne.

Nepoznata osoba bacila je ručnu bombu ispred kapije stanice kosovske policije u Leposaviću i pre tri dana.

(Fonet, ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bombaški napad u Leposaviću

Izvor: Blic, 23.Mar.2013

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su nepoznati počinioci su večeras u 20.45 časova bacili eksplozivnu napravu na stanicu kosovske policije u Leposaviću...Kancelarija za KiM je najoštrije osudila taj bomaški napad na policijsku stanicu KPS i traži da se njegovi počinioci pronađu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.