Bombaški napad u Leposaviću

Izvor: Blic, 23.Mar.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaški napad u Leposaviću

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su nepoznati počinioci su večeras u 20.45 časova bacili eksplozivnu napravu na stanicu kosovske policije u Leposaviću.

Kancelarija za KiM je najoštrije osudila taj bomaški napad na policijsku stanicu KPS i traži da se njegovi počinioci pronađu i kazne.

Povezane vesti: Bačena bomba na policijsku stanicu u Leposaviću U KPS će ući deo pripadnika MUP-a Uhapšena dva Albanca zbog pljački crkvi Kosovkska policija zaplenila 122 kilograma marihuane Službenik u Tačijevom kabinetu pao sa zgrade u Prištini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na policijsku stanicu u Leposaviću

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2013

Bomba je bačena oko 20.45 sati, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, koja je najoštrije osudila ovaj napad

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.