Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Feb.2013, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova eksplozija u Mitrovici

U severnoj Mitrovici u utorak uvveče je bačena eksplozivna naprava na jednu kuću u naselju Tri solitera, što je bila treća eksplozija koja je odjeknula u tom gradu u poslednja 24 sata, prenose agencije. U eksploziji, koja se dogodila oko 20 sati, nema povredjenih. Prema rečima očevidaca, kako navode agencije, eksplozivna naprava bačena je na krov kuće čiji je vlasnik albanske nacionalnosti. Pripadnici kosovske policije i specijalizovane jedinice Kfora obavljaju uvidjaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bombaški napad na severu Mitrovice

Izvor: B92, 19.Feb.2013

Kosovska Mitrovica -- U severnoj Kosovskoj Mitrovici bačena je eksplozivna naprava na jednu kuću u naselju Tri solitera, što je bila treća eksplozija u tom gradu u poslednja 24h...U eksploziji, koja se dogodila oko 20 sati, nema povređenih. Prema rečima očevidaca, eksplozivna naprava bačena je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.