Ništa novo: Navijači Peći skandirali Ubij, Srbina na meču protiv Sutjeske iz Nikšića

Izvor: Blic, 16.Dec.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa novo: Navijači Peći skandirali "Ubij, Srbina" na meču protiv Sutjeske iz Nikšića

Navijači albanske nacionalnosti sa Kosova i Metohije u proteklom periodu pokazali su jedan nivo kulture kojim se sigurno ne mogu pohvaliti, a uzorak ružnog ponašanja viđen je na susretu košarkaša Peći i nikišćke Sutjeske u regionalnoj ligi.

Na utakmici igranoj u Peći, domaći fanovi su skandirali "Ubij, ubij, Srbina", dok navijači iz Nikšića nisu prisustvovali susretu.

Na kraju, tim iz Metohije je slavio sa 83:64, a nije poznato da li je publika u Peći skandirala iz navike ili je htela da isprovocira gostujuće košarkaše.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) NOVI SKANDAL ALBANACA: Navijači Peći skandirali "Ubij, Srbina" na meču protiv Sutjeske

Izvor: Kurir, 16.Dec.2014

Utakmica nije prekidana, a domaći tim je slavio (83:64)..Susret košarkaša Peći i nikišćke Sutjeske u Balkanskoj ligi, još jednom je ppokazao mržnju koju Albanci sa Kosova i Metohije osećaju i iskazuju prema Srbima. ..Na utakmici igranoj bez prekida u Peći, domaći fanovi su skandirali "Ubij,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.