Nikolić Srbima: Za bojkot izbora odgovornost je na vama

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić Srbima: Za bojkot izbora odgovornost je na vama

BEOGRAD - Predsednik Srbije pozvao je Srbe sa Kosova i Metohije da izađu na lokalne izbore 3. novembra, poručio da će sami snositi odgovornost ako se odluče za bojkot i ponovio da je najveća laž da je izlazak na izbore priznavanje Kosova."Naš predlog je jedinstvena srpska lista, da pobedi na svim mestima, i da ima podršku iz celog sveta. Ako izađete odgovornost će biti na nama, na državi, a ako ne izađete odgovornost će biti na vama", rekao je Nikolić predstavniocima Srba sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kosova i Metohije na sastanku u Predsedništvu, a saznaje Tanjug.On je ponovio da je najveća laž da je izlazak na izbore priznavanje Kosova i dodao da tu tezu plasira "neko zbog lične ideologije", a ne u interesu Srba u Pokrajini."Izbori , pregovori u Briselu, sve se odvija u okviru odluke Skupštine Srbije, a bilo kakav pokušaj koji vodi ka nezavisnosti seče se u korenu", poručio je predsednik Srbije na sastanku s predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić Srbima s Kosova: Izađite na izbore

Izvor: Mondo, 20.Avg.2013

Predsednik Srbije pozvao je Srbe s Kosmeta da izađu na lokalne izbore 3. novembra, poručio da će sami snositi..

Nastavak na Mondo...

Državni vrh: Srbi sa KiM, izađite na izbore!

Izvor: Press, 20.Avg.2013

Predsednik Tomislav Nikolić susreo se danas u Beogradu s delegacijom Srba s KiM i preneo im da će država biti uz njih ako izađu na izbore, ali da će sami morati da preuzmu odgovornost ako se odluče da ih bojkotuju. .. "Sarađujte s Vladom Srbije, nemate sa kim drugim i ja vam kažem da ćete...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.