Neuspeli pokušaj izvlačenja tela iz Ibra

Izvor: RTS, 15.Apr.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeli pokušaj izvlačenja tela iz Ibra

Spasilačke ekipe pokušale su u utorak da iz vode izvuku beživotno telo koje je primećeno u Ibru, ali, nažalost, bezuspešno, izjavio je Tanjugu regionalni šef Operative kosovske policije Željko Bojić.
Nabujali Ibar odneo je telo koje je u utorak primećeno oko 19 sati u reci dva kilometra nizvodno od mesta zvanog Simonida u opštini Zvečan na severu Kosova.
Akcija potrage za telom utopljenika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prekinuta je tokom večeri zbog opasnosti kojoj je bila izložena spasilačka ekipa sastavljena od policajaca i vatrogasaca.
Potraga nizvodno od mesta gde je telo primećeno biće nastavljena danas.
Identitet utopljenika nije poznat, ali već nekoliko dana spasilačke ekipe pretražuju nabujali Ibar u potrazi za 17-godišnjakom albanske nacionalnosti koji je nestao u severnom delu Kosovske Mitrovice.
On je nestao u noći između petka i subote. Kako se pretpostavlja, nekoliko Albanaca, među kojima je i nestali, pokušali su krađu u severnom delu Mitrovice i prilikom bekstva mladić je nestao.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.