Nepoznati napadači pucali na policajce u kopnenoj zoni bezbednosti kod Kuršumlije

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2020, 16:31

Nepoznati napadači pucali na policajce u kopnenoj zoni bezbednosti kod Kuršumlije

Da su sinoć iz pravca Kosova i Metohije iz automatskog oružja nepoznati napadači pucali na policijsku patrolu duž administrativnog prelaza sa južnom srpskom pokrajinom na teritoriji kuršumlijske opštine, saopšteno je iz MUP-a uz informaciju da je upravo te policajce danas posetio novi ministar policije Aleksandar Vulin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NASRTAJ NA IMOVINU STANOVNIŠTVA ZABRINJAVA SRBIJU" Vulin: Ugrožavanje bezbednosti policije u KZB nije prihvatlјivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020

Vulin je obišao policajce na koje su sinoć iz pravca Kosova i Metohije iz automatskog oružja pucali nepoznati napadači..Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u kopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatlјivo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.