Nemaju svi dronove - večeras kamenovali praćkama

Izvor: KMnovine.com, 05.Nov.2014, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemaju svi dronove - večeras kamenovali praćkama

Bivša zgrada Opštine u Kosovskoj Mitrovici, večeras je ponovo kamenovana.
...
U toj zgradi je trenutno smeštena služba Civilne zaštite i dežurstva su redovna. Oni koji su se našli na licu mesta kažu da je napad bio nešto slabijeg intenziteta nego prethodnih dana. Niko od napadača nije uočen pa se sumnja da je kamenovano sa keja i to najverovatnije - praćkama. Napad se desio iz pravca južnog, šiptarskog dela grada.

Povređenih nema a eventualna >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << materijalna šteta biće evidentirana rano ujutru kada vidljivost bude poboljšana.

Ovo je treći napad na ovu zgradu u poslednjih nekoliko dana a incidenti su učestali od događaja na stadionu JNA u Beogradu, polovinom oktobra kada je prekinuta fudbalska utakmica Albanija - Srbija zbog incidenata koje su izazvali Albanske diplomate i igrači.


Pripremile: KM Novine


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.