Izvor: Blic, 27.Feb.2020, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački mediji: Kurti bi da ukine takse uz reciprocitet, ali bi prepreka mogao da bude RIČARD GRENEL

Jedan od vodećih nemačkih dnevnika "Frankfurter algemajne cajtung" u analizi aktuelnih odnosa Beograda i Prištine piše da je kosovski premijer Aljbin Kurti spreman da ukine takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije, uz primenu principa reciprociteta, ali ocenjuje da bi specijalni izaslanik SAD Ričard Grenel mogao da predstavlja prepreku u sprovođenju te ideje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurti: Kosovo ukida takse, dva uslova za Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2020

Vlada Kosova će 15. marta ukinuti taksu od 100 odsto na sirovinske proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Taksa će biti u potpunosti ukinuta 1. aprila, ako Srbija prekine kampanju za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova i obaveže se da će pokrenuti uklanjanje trgovinskih barijera sa Kosovom. Ako...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.