Nema veće sreće nego da danas dobijemo ovakav poklon Oglasili se roditelji bebe, kojoj je Vučić poklonio sat

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 12:18

"Nema veće sreće nego da danas dobijemo ovakav poklon" Oglasili se roditelji bebe, kojoj je Vučić poklonio sat

Porodica Jovanović živi na Kosovu i Metohiji u mestu Gotovuša.

Borko Jovanović, otac prvog srpčeta, Jakova Jovanovića, rođenog na Kosovu i Metohiji u novoj 2024. godini, oglasio se nakon što im je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, poklonio sat koji je na poklon dobio od bivšeg češkog predsednika, Miloša Zemana.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Nema veće sreće nego da danas dobijemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovakav poklon. Darivao je našeg Jakova predsednik Vučić baš na Badnji dan. Presrećni smo što je naše dete dobilo sat koji je na ruci nosio predsednik Srbije. Hvala mu, ovo nam mnogo znači - kazao je Jovanović.

Porodica Jovanović živi na Kosovu i Metohiji u mestu Gotovuša, a Jakov im je prvo dete.

- Prvo, pa muško i to rođeno 01.01. Mama i beba su dobro, hvala Bogu. Juče su iz porodilišta stigli kući. Mama je, takođe, presrećna zbog poklona - kaže ponosni otac.

Podsetimo, predsednik Vučić objavio je na Instagramu video poruku u kojoj je uz čestitku za Badnji dan naveo da je sat poklonio malom Jakovu.

Izvor: Srbija Danas/Novosti
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.