Neko je napisao u nekim novinama - Vučiću naredili da mora da kaže... Niko ne može da mi naređuje!

Izvor: BKTV News, 24.Mar.2018, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neko je napisao u nekim novinama - Vučiću naredili da mora da kaže... Niko ne može da mi naređuje!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će sa predlogom rešenja za Kosovo i Metohiju izaći u trenutku kada to bude donosilo korist našoj Srbiji, a ne štetu. 

Vučić je, nakon današnje runde dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, u uključenju za televiziju Pink, podsetio da je rekao da će izaći sa svojim predlogom, a da sada čuje da je „neko napisao u nekim novinama - ''Vučiću naredili da do juna mora da kaže nešto''“.

„Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mala deca zamišljaju. Niko ne može predsedniku Srbije da naređuje, ne zato što sam to ja, već kada predstavljate zemlju onda držite do građana te zemlje. Tako se sa ljudima iz Srbije ne razgovara“, poručio je on.

Vučić je naglasio da je više puta rekao da hoće da sasluša sve, i da će izaći sa predlogom u trenutku kada bude smatrao da je koristan, dodajući da je govorio da će to biti do kraja aprila.

„Nadam se da ću moći do tada. Ako ne bude dobar trenutak zbog međunarodne zajednice, sačekaćemo još petnaest ili dvadeset dana. Svakako ćemo to da uradimo u trenutku kada to bude donosilo korist našoj Srbiji, a ne štetu“, istakao je on.

Vučić je kazao da očekuje da će se nastaviti sukobi u svetskim okvirima i da je pitanje kakav će to trenutak biti potreban za objavljivanje našeg predloga rešenja.

To što nije ispunjeno šest tačaka Briselskog sporazuma, koje se tiču Zajednice srpskih opština, ne može biti samo krivica Albanaca, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovora u Briselu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.