Izvor: Beta, 01.Nov.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nehatu Tačiju ukinut pritvor

Regionalnom direktoru policije Kosova Nehatu Tačiju ukinut je pritvor u kojem se nalazio od 29. septembra.Njegov advokat Vladimir Gajić rekao je za N1 da je Tači sud u petak doneo rešenje o produženju pritvora na koje je uložio žalbu, a danas im je iz suda javljeno da je žalba usvojena.Tači je uhapšen na administrativnom prelazu Končulj na osnovu poternice niškog Višeg suda zbog terorizma.Nehat Tači (40) obavlja dužnost regionalnog komandira Kosovske policije za južni deo Kososvke Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nehatu Tačiju ukinut pritvor

Izvor: Večernje novosti, 01.Nov.2016

Nehatu Tačiju, direktoru policije za region Kosovske Mitrovice danas je ukinut pritvor u Beogradu u kome je bio zbog sumnje da je proterao jednu srpsku porodicu iz Peći 1. jula 1999. godine Nehatu Tačiju, direktoru policije za region Kosovske Mitrovice danas je ukinut pritvor...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.