Izvor: Danas, 04.Jul.2023, 12:49

Neće biti pobednika ako dođe do sukoba: Šta su još premijeri Holandije i Luksemburga poručili u Prištini?

Premijer Holandije Mark Rute izjavio je danas tokom posete Kosovu da zemlja koju predstavlja podržava Kosovo i Srbiju na putu dijaloga, u cilju normalizacije odnosa, i da je tokom sastanka sa premijerom Aljbinom Kurtijem izrazio zabrinutost zbog porasta tenzija, piše Kosovo-online, prenoseći prištinsku Kohu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Premijeri Holandije i Luksemburga u Prištini pozvali na smirivanje tenzija

Izvor: VOA, 04.Jul.2023

PRIŠTINA - Premijeri Holandije i Luksemburga Mark Rute i Gzavije Betel koji danas borave u Prištini pozvali su na smirivanje tenzija, deeskalaciju krize i vraćanje dijalogu uz posredstvo Evropske unije. Govoreći o situaciju na severu Kosova poručili su i da „neće biti pobednika ako dođe do sukoba“. Holandski...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.