Naslovne strane za petak, 21. februar 2020. godine

Izvor: Beta, 21.Feb.2020, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za petak, 21. februar 2020. godine

U izdanjima za 21. februar dnevne novine pišu o imenovanju ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela, koji je i specijalni izaslanik američkog predsednika u pregovorima Beograda i Prištine, za vršioca dužnosti direktora svih obaveštajnih službi u SAD, o dešavanjima u BiH, Crnoj Gori i o drugim temama.ALO  -  "Opština iznajmljuje limuzine za 108.000 evra", o novcu koji navodo opština Plandište izdvaja za automobile.BLIC  -  "Priština i Tirana zajednički lobiraju za priznanje Kosova", list piše o najavama čelnih ljudi Albanije i Kosova da će zajedno lobirati za priznavanje nezavisnosti Kosova, i reakcijama u Srbiji.VEČERNJE NOVOSTI  -  "Branićemo Srpsku i po cenu sankcija", list prenosi izjavu Milorada Dodika posle sastanka predstavnika Srba u institucijama BiH u Sarajevu. "Zbog litija prete i ucenjuju", o pritiscima na učesnike okupljanja u Crnoj Gori.DANAS  -  "Vučić se uplašio sam sebe u dokumentarcu Vladalac", list piše o reakcijama na film Vladalac. "Milena Popović: Oliver bi me podržao", list prenosi izjavu nevenčane supruge ubijenog predsednika SDP Olivera Ivanovića, povodom njene odluke da se učlani u SNS, odnosno da se aktivno bavi politikom.KURIR  -  "Šef svih tajnih službi u Americi rešava Kosovo", o postavljanju ambasadora Ričarda Grenela, koji je i specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Priština, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"OČAJNIČKI POTEZ" Priština i Tirana zajedno u akciji lobiranja, a Albanija sve to samo koristi za POTKUSURIVANJE SA EU

Izvor: Blic, 21.Feb.2020

Tirana i Priština planiraju da zajednički, pre svega u finansijskom smislu, pokrenu kampanju lobiranja za međunarodno priznavanje Kosova. Ivica Dačić kaže za "Blic" da je reč o očajničkom potezu Prištine i Tirane jer već godinama nijedna zemlja nije priznala tzv. državu Kosovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.