Naslovne strane za četvrtak, 20. april 2023. godine

Izvor: Beta, 20.Apr.2023, 09:04

Naslovne strane za četvrtak, 20. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 20. april 2023. godine najviše pišu o zahtevima da Srbija uvede sankcije Rusiji, o godišnjici potpisivanja Briselskog sporazuma, o narednom susretu kosovskog premijera Aljbina Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali pišu i o drugim aktuelnim političkim i društvenim temama.ALO - "Jezivi pritisci da uvedemo sankcije Rusiji", list prenosi zahteve Zapade za uvođenje sankcija i u podnaslovu piše o izjavi predsednika Srbije "I Švedska posebno insistira na sankcijama, ali nas mora neko da razume".BLIC - O policijskoj akciji "Kraljevo regrutni centar za plaćene ubice".VEČERNJE NOVOSTI - O predlogu novog zakona "REM piše kazne za televizije". List piše o viznoj liberalizaciji za Kosovo "Kosovski geto za Srbe, sada i zvanično".DANAS - O zahtevu direktora PIO fonda da nadležni reaguju na karikaturu u tom listu "Naprednjaci se ponovo svađaju sa karikaturama". List donosi analizu o narednom sastanku Vučića i Kurtija početkom maja "Opet o sporazumu iz Ohrida".INFORMER - O desetoj godišnjici potpisivanja Briselskog sporazuma i odbijanju Prištine da formira ZSO, pod naslovom "Zapad nas već deset godina laže za ZSO".KURIR - Pod naslovom "Udarac Zviceru", o hapšenju plaćenika u Kraljevu da ubijaju za kavački klan.NOVA - O desetoj godišnjici potpisivanja Briselskog sporazuma pod ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Očekuju li Vučića i Kurtija u Briselu „packe“ Evropske unije?

Izvor: Danas, 20.Apr.2023

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Briselu 2. maja očekuju oštriji ton, ali ne i „packe“ Evropske unije zbog neispunjavanja onoga što je dogovoreno u Briselu i Ohridu, smatraju sagovornici Danasa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.