Naslovne: Vučić se bori, Ako gubim kuću i državu...

Izvor: B92, 08.Sep.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: "Vučić se bori", "Ako gubim kuću i državu..."

Dnevni listovi u izdanjima za nedelju se uglavnom bave posetom Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji.

"Politika", pored posete Vučića samoproglašenoj državi Kosovo, piše i o dešavanjima u Republici Srpskoj, kroz razgovor sa premijerkom Željkom Cvijanović.

"Večernje novosti" navode da je Vučić posetio pokrajinu i da je naveo da se "bori za mir i sve Srbe na Kosovu".

"Kurir" se takođe bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučićevim porukama, te navodi ocenu ministra vojnog Aleksandra Vulina da se radi o "velikoj diplomatskoj pobedi Srbije".

"Informerov" vikend dvobroj je i dalje aktuelan, podsetimo, u petak je javljeno da "Šiptari hoće rat" i da je "kosovska policija dobila naređenja da ako Vučić dođe na Gazivode bude odmah uhapšen".

Podsetimo, Vučić je danas posetio Gazivode i potom nastavio proputovanje po Kosmetu.

"Danas" piše da je profesor prava u Ekonomskoj školi u Lapljem selu Živorad Lazić rekao da se ne želi da Vučićev miting, tvrdeći da se ne plaši gubitka posla i da "ako gubi kuću i državu, čega onda treba da se plaši".

"Blic" se bavi temom "koliko košta brak zbog papira".

"Alo" na naslovnici piše da je "predsednik uz svoj narod", uz fotografije Aleksandra Vučića u društvu dece i sportista, a istaknuta je i fotografija plakata dobrodošlice za Vučića koji su postavljeni na banderama u Mitrovici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.