Naslovne: Šiptari, Vučić, Sara, profesor iz Mitrovice...

Izvor: B92, 06.Sep.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: "Šiptari", Vučić, Sara, profesor iz Mitrovice...

U centru pažnje dnevnih listova u izdanju za petak je neizvesnost oko posete Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji.

“Alo“ navodi da “Šiptari prete“ uz dodatak “puškama na Vučića“, a pritom i u saradnji sa FSS poklanja karte za meč između Srbije i Rumunije.

“Blic“ prenosi ispovest Sare Vidak i dodaje da “Tramp traži krticu u Beloj kući“.

“Danas“ donosi priču nastavnika iz Kosovske Mitrovice koji je odbio da pod prinudom ide >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na skup u tom gradu na kom će govoriti Aleksandar Vučić.

“Infomer“, slično “Alou“ navodi da “Šiptari otvoreno prete“, uz dodatak “Vučiću proći ćeš kao Đurić“, a navodi i da je “Tajkun načisto prso“, naravno misleći na Dragana Đilasa.

“Kurir“ navodi da je “otac jecao nad Anabelinim kovčegom“, čak navodeći da je Mile Džonkić pušten iz bolnice da bi sahranio osmogodišnju ćerku koja se udavila u Dunavu.

“Novosti“, slično “Informeru“ i “Alou“ navode da je “najavljeno “Potočare“ za Vučića na Kosovu“, a čak piše i da su “Britanci poslali špijune“.

“Politika“ navodi da predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da će to telo o Kosmetu raspravljati kada “budemo imali predlog rešenja“.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.