Naser Keljmendi vraćen u pritvor

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naser Keljmendi vraćen u pritvor

Apelacioni sud u Prištini odredio je meru pritvora od dva meseca za Nasera Keljmendija, čime je poništo raniju odluku Osnovnog suda u Prištini iz februara kojom je osuđeni za organizovani kriminal, teško ubistvo i prodaju droga određen kućni pritvor.

Nova odluka Apelacionog suda je usledila na osnovu žalbe tužioca, potvrdio je za prištinske medije portparol Apelacionog suda Arber Jašari.

Naser Keljmendi je uhapšen na Kosovu u maja 2013. na osnovu Interpolove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poternice, dok je suđenje započelo u januaru 2015. godine.

Protiv Keljmendija je Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo optužnicu u julu 2014. za organizovani kriminal, teško ubistvo, kupovinu, posedovanje, raspodelu i neovlašćenu prodaju rizičnih narkotika i psihotropnih supstanci.

Keljmendi je, prema tužilaštvu, bio vođa organizovane kriminalne grupe, dok se kao teško ubistvo navodi ono Ramiza Delalića u Sarajevu 2007.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naser Keljmendi vraćen u pritvor

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2017

Apelacioni sud u Prištini odredio je meru pritvora od dva meseca za Nasera Keljmendija, čime je poništo raniju odluku Osnovnog suda u Prištini iz februara kojom je osuđeni za organizovani kriminal, teško ubistvo i prodaju droga određen kućni pritvor...Nova odluka Apelacionog suda je usledila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.