Izvor: RTS, 14.Sep.2022, 05:58

Narodni poslanici danas nastavljaju raspravu o Kosovu i Metohiji

Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju od 10 časova raspravu o Izveštaju o pregovorima sa institucijama samouprave u Prištini, koji je juče predstavio predsednik Aleksandar Vučić.
Posebna sednica Parlamenta, na kojoj poslanici razmatraju Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine, nastavlja se od 10 časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << juče je predstavio Izveštaj.
Vučić je obavestio poslanike i građane o trenutnom stanju, izazovima koji slede, kao i o svemu što je država do sada uradila za srpski narod na KiM.
Predstavnici poslaničkih grupa izneli su svoje stavove tokom rasprave koja je trajala više od 10 sati.
Posebnu sednicu parlamenta o Kosovu i Metohiji tražila je poslanička grupa SNS-a, ali i nekoliko opozicionih poslaničkih grupa.
Pojedine opozicione stranke su podnele svoje predloge rezolucije o KiM, poput Dveri i Narodne stranke, a svoju inicijativu predložila je i poslanička grupa "Ujedinjeni".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ne znam kako da rešimo problem Kosova, kada sam izašao s nečim realističnim, zgazila me Srbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2022

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je večeras da, dok je on predsednik, Srbija neće priznati tzv. Kosovo, niti će ono ući u Ujedinjene nacije, i da to može da obeća...Vučić je, pri završetku skupštinske rasprave o KiM, rekao da ga je zabrinulo ne samo što nema predloga, jer je svestan da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dr. Fehratović o Kosovu: Mir na Balkanu nema alternativu, bez mira nema budućnosti

Izvor: SandzakPress.net, 14.Sep.2022

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su sednicu na kojoj razmatraju Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini. Obraćajući se u Parlamentu narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja dr. Jahja Fehratović istakao je da mir na Balkanu nema alternativu, te...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.