Napali nevine Albance kao Slobodan Milošević

Izvor: Mondo, 10.Maj.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napali nevine Albance kao Slobodan Milošević"

Kosovska stranka Samoopredeljenje, koju vodi Aljbin Kurti, pozvala je prištinske institucije da Makedoniji upute protestnu notu zbog "napada makedonskih snaga na nevino albansko stanovništvo u Kumanovu".

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu Makedonski specijalac razgovara sa Albancima u Kumanovu.

Šef poslaničke grupe Samoopredeljenjea u kosovskoj skupštini Glauk Konjica rekao je da je "makedonska Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << artiljerijom napala Albance u Kumanovu, kao što je to radio nekadašnji predsednik Srbije Slobodan Milošević".

On tvrdi da je "lažno prikazani teroristički napad samo alibi za vladu u Skoplju da obračuna sa Albancima u Kumanovu".

Konjica je na konferenciji za novinare govorio o ubijenim Albancima, ali nije pomenuo osmoricu ubijenih makedonskih policajacam, prenose makedonski mediji, a javlja agencija Srna.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Teroristi za samoopredjeljenje nevini Albanci

Izvor: Cafe.ba, 10.Maj.2015

PRIŠTINA - Radikalni pokret "Samoopredjeljenje" pozvao je danas kosovske institucije da Skoplju upute protestnu notu zbog navodnog napada makedonskih snaga na "nevino albansko stanovništvo u Kumanovu"...Šef Poslaničke grupe "Samoopredjeljenje" u parlamentu samoproglašenog Kosova Glauk Konjica rekao...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.