Napadnuti Srbi, nisu hteli da prodaju njivu Albancima

Izvor: Mondo, 30.Maj.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti Srbi, nisu hteli da prodaju njivu Albancima

Dvojica Srba zadobila su lakše povrede kada su ih u blizini sela Zebince, na Kosovu i Metohiji, uz pretnju pištoljem, napala trojica Albanaca.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Incident se, prema rečima napadnutih Srba, dogodio jer jedan od njih nije pristao na ucenu i nije hteo da proda njivu, prenela je RTK 2.

O tom incidentu je obaveštena kosovska policija, koja je obavila uviđaj.

Dalja istraga pokazaće pod kakvim okolnostima se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << incident i biće utvrđena krivica, rekli su u policiji.

Vlastimir Arsić iz Jagodine i Srđan Ivković iz Prekovca napadnuti su sinoć u blizini sela Zebince, kada su se vraćali iz Gnjilana.

Trojica Albanaca su ih sačekali i fizički napali, a posle opšte tuče prećeno im je i oružjem.

Podsečamo - Srbina iz novobrdskog sela Prekovce na KiM Srđana Ivkovića (1970) pretukla su sinoć dvojica Albanaca iz obližnjeg sela Mandalak, od kojih je jedan u bekstvu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident na KiM: Albanci napali dvojicu Srba

Izvor: B92, 30.Maj.2019

Dvojica Srba zadobila su lakše povrede kada su ih u blizini sela Zebince, na KiM, uz pretnju pištoljem, napala trojica Albanaca...Do ovog incidenta je, prema rečima napadnutih Srba, došlo jer jedan od njih nije pristao na ucenu i nije hteo da proda njivu, prenela je RTK 2...O tom incidentu je obaveštena...

Nastavak na B92...

Napad na Srbe u Zebincu kod Gnjilana

Izvor: RTS, 30.Maj.2019

Dvojica Srba zadobila su lakše povrede kada su ih u blizini sela Zebince, na Kosovu i Metohiji, uz pretnju pištoljem, napala trojica Albanaca. . Do ovog incidenta je, prema rečima napadnutih Srba, došlo jer jedan od njih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.