Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut poslanik Skupštine Srbije u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - U Kosovskoj Mitrovici sinoć je fizički napadnut poslanik skupštine Srbije B.T. koji je tom prilikom zadobio lakše povrede, izjavio je za Tanjug regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Kako prenosi "Kurir", napadnut je narodni poslanik i predsjednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista iz Novog Sada Bojan Torbica.

Incident se, kako je rekao Bojić za Tanjug, dogodio oko 20:40 u ulici Tanaska Rajića, kada su dva maskirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << lica sa fantomkama na glavi zaustavila vozilo kojim je upravljao B.T., napala ga i nanjela mu lakše povrede u predjelu glave.

Poslanik B.T. se nalazio u putničkom automobilu marke "audi" sa NS registarskim tablicama.

Njemu je ukazana pomoć u Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je Tanjugu direktor ove ustanove dr Milan Ivanović koji je rekao da pacijent nije zadržan na daljem lečenju.

"Zadobio je udarac u vilicu, povrede su sanirane i on je pušten nakon toga", dodao je Ivanović.

Motiv napada za sada je nepoznat.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SNS: Najoštrija osuda za fizički napad na poslanika u Kosovskoj Mitrovici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017

Sinoć u Kosovskoj Mitrovici fizički napadnut poslanik skupštine Srbije koji je tom prilikom zadobio lakše povrede..-Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje brutalni, kukavički, fizički napad na Bojana Torbicu, narodnog poslanika Pokreta socijalista u Skupštini Republike Srbije, koji se dogodio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.