Namera grafita nije da odbrani Srbe sa Kosova već sebe i svog šefa u dalekom Beogradu

Izvor: KMnovine.com, 20.Avg.2022, 00:05

Namera grafita nije da odbrani Srbe sa Kosova već sebe i svog šefa u dalekom Beogradu

Namera grafita nije da odbrani Srbe sa Kosova već sebe i svog šefa u dalekom Beogradu Kosovska Mitrovica nije Marakana i u njoj žive pristojni građani, sa izuzetno lepim vrednosnim karakternim osobinama i nisu svi navijači Delija.




Kosovska Mitrovica 18. 08. 2022. godine.
NE BRINITE!
TU SMO!
ČEKAMO!





Grafiti i Oni koji ih pišu (koji su ih kreirali) neće nas Srbe sa Kosova odbraniti, već kao >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i do sada ostaviće nas čim pre na cedilu, sve pod izgovorom da je bitna "stabilnost i mir u regionu".




Njihova namera nije da odbrane Srbe sa Kosova, to se radi sasvim drugačije: političkim, ekonomskim i drugim sredstvima, već da odbrane sebe i svog šefa u dalekom i sve daljem od nas Beogradu.


Svako iole obrazovan čovek sa Kosova i ko nije u SNS- u, zna da nisu grafiti tu zbog nas, već zbog onog ko izdaje i prisiljava Srbe u Kosovsku nezavisnost.

FB, Srbin sa KiM





* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2022 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.