Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na severu Kosova mirno, građani zbog neizvesnosti okupljeni u grupama

Posle jutrošnje akcije hapšenja koju su izveli pripadnici specijalne jedinice ROSU, na severu Kosova je mirno, ali napeto. Neizvesno je šta će se dešavati do kraja dana pa su građani u grupama okupljeni u gradovima.

U školama u Kosovskoj Mitrovici danas nije bilo nastave.

Dve osobe ranjene u Zubinom Potoku nalaze su u KBC-u u Kosovskoj Mitrovici gde je u toku dijagnostika.

Četvorica Srba koji su jutros uhapšeni u tom gradu na severu Kosova pretučeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su od strane policajca ROSU, a batine je dobila i jedna devojka koja se zatekla na tom mestu, ima i povređenih od suzavca.

Tokom akcije hapšenja specijalci su, po izjavama očevidaca, tukli uhapšene u opštini Zubin Potok.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na severu Kosova mirno, građani zbog neizvesnosti okupljeni u grupama

Izvor: Danas, 28.Maj.2019

Posle jutrošnje akcije hapšenja koju su izveli pripadnici specijalne jedinice ROSU, na severu Kosova je mirno, ali napeto. Neizvesno je šta će se dešavati do kraja dana pa su građani u grupama okupljeni u gradovima. Članak Na severu Kosova mirno, građani zbog neizvesnosti okupljeni u grupama...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.