Izvor: Danas, 10.Mar.2024, 10:26

Na mreži „X“ pojavila se fotografija Milana Radoičića i Marka Đurića: Kada i gde su se sreli? (FOTO)

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić i nekadašnji potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić sastali su se u jednom restoranu, vidi se na fotografiji koju su u subotu uveče na društvenoj mreži „X“ delili mediji i korosnici te mreže sa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbović o susretu Marka Đurića i Milana Radoičića: Budući ministar da odgovori da li je fotografija nastala pre ili posle stavljanja Radoičića na američku crnu listu

Izvor: Danas, 10.Mar.2024

Marko Đurić, kao budući ministar, mora da odgovori javnosti da li je sporna fotografija sa Milanom Radoičićem nastala pre ili nakon što je isti završio na crnoj listi države u kojoj je Đurić i dalje ambasador.

Nastavak na Danas...

FOTO Đurić o fotografiji na kojoj su on i Milan Radoičić: "Ne stidim se svojih javnih kontakata"

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2024

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić rekao je da nikad "nije krio, niti se stideo" javnih konatakata koje ima u okviru posla, reagujući na fotografiju na kojoj je u društvu Milana Radoičića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.