Na Kosovu za šest meseci 102 slučaja razbojništva

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu za šest meseci 102 slučaja razbojništva

Prema podacima Kosovske policije, u prvih šest meseci ove godine zabeležena su 102 različita slučaja razbojništva, a u poređenju sa prethodnom godinom došlo je do malog pada, preneo je portal Kossev pisanje Kohe. Članak Na Kosovu za šest meseci 102 slučaja razbojništva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Na Kosovu za šest meseci 102 slučaja razbojništva

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2019

Prema podacima Kosovske policije, u prvih šest meseci ove godine zabeležena su 102 različita slučaja razbojništva, a u poređenju sa prethodnom godinom došlo je do malog pada, preneo je danas portal Košev pisanje Kohe.Taj portal piše da je zabeleženo preko 2.200 krađa, od čega su 2.077 klasifikovane...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.