Na Kosovu uhapšeno pet osoba osumnjičenih za terorizam

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2023, 19:25

Na Kosovu uhapšeno pet osoba osumnjičenih za terorizam

Vlasti na Kosovu saopštile su da su uhapsile pet osoba za koje se sumnja da su počinili terorističke akte. Kako se navodi u saopštenju kosovske policije, 15. maja sprovedena je akcija na šest lokacija u regionima Peći, Prištine i Gnjilana, gdje su uhapšena petorica osumnjičenih. Oni se sumnjiče da su počinili krivična djela "podsticanje na izvršenje krivičnog djela terorizma" i neovlašćeno posjedovanje, kontrolu ili držanje oružja. Vlasti nisu objavile njihova imena, samo...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PLANIRALI TERORISTIČKE AKCIJE "Pala" petočlana grupa na Kosovu, policija zaplenila arsenal oružja

Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 00:25

Pet osoba uhapšeno je na području Peći, Prištine i Gnjilana zbog podstrekavanja na izvršenje terorističkih dela, a zaplenjeno je i oružje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.