Izvor: Radio 021, 17.Jul.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu uhapšen vozač kamiona iz Novog Pazara

Kosovska policija privela je vozača kamiona iz Srbije koji je prevozio životinje, nakon što im je ponudio mito kako ga ne bi kaznili za saobraćajni prekršaj.

KoSSev je, pozivajući se na saopštenje kosovske policije, preneo da je osoba privedena juče popodne kada je policija zaustavila kamion novopazarskih tablica, nakon što je vozač kamiona ponudio mito od deset evra.

Kosovska policija je navela da je, na predlog tužioca, vozaču nakon saslušanja određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zadržavanje, dok je njegov kamion "poslat na određenu destinaciju".

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nakon što je ponudio mito od 10 eura: Na Kosovu uhapšen vozač kamiona iz Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 18.Jul.2019, 13:10

Kosovska policija privela je vozača kamiona iz Novog Pazara koji je prevozio životinje, nakon što im je ponudio mito u iznosu od deset eura kako ga ne bi kaznili za saobraćajni prekršaj. Sajt Kossev je, pozivajući se na saopćenje kosovske policije, prenio da je osoba privedena kada su zaustavili...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.