Na Kosovu i Metohiji 19 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2021, 17:09

Na Kosovu i Metohiji 19 novozaraženih

Na Kosovu je u poslednja 24 sata zabeleženo 19 novih slučajeva koronavirusa, a preminulih od posledica kovid-19 nije bilo, saopštilo je kosovsko Ministarstvo zdravlja.

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Ministarstva, u poslednjem danu testirano je 2.672 osoba. U istom periodu izlečeno je osam pacijenata, što je ukupno 105.590 izlečenih od početka pandemije na Kosovu i Metohiji.

Trenutno je aktivno 137 slučajeva koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Više od 105.000 izlečenih od početka pandemije: Na Kosovu i Metohiji 19 novozaraženih korona virusom, ali BEZ ŽRTAVA

Izvor: Blic, 24.Jul.2021

Na Kosovu je u poslednja 24 sata zabeleženo 19 novih slučajeva korona virusa, a preminulih od posledica kovid-19 nije bilo, saopštilo je kosovsko Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.