Na Festivalu folklora ansambli iz Kostarike, Slovenije, Bugarske…

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Festivalu folklora ansambli iz Kostarike, Slovenije, Bugarske…

VLADIČIN HAN – Treću godinu zaredom ljubitelji folklora u Vladičinom Hanu imali su prilike da uživaju u delu programa Međunarodnog festivala folklora “Niš 2016”, devetog po redu.

Prve večeri publici su se na sporstkom centru  predstavili ansambli sa Kosova i Metohije, iz Bugraske i Mađarske.  Sinoć su nastupli i domaćini, kao i ansambli iz Kostarike, koji su oduševili Hančane, iz Rumunije i Slovenije.

Međunarodni festival folklora  organizuje Studentski >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kulturni centar iz Niša. Zahvaljući dugogodišnjoj saradnji KUD “Oro” iz Niša i KUD “Branislav Nušić” u Vladičinom Hanu deo programa se organizuje i u ovoj varoši.

Ljiljana Pavlović
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.