Na Batrovcima zaplenjena marihuana, šverceri sa Kosova

Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zaplenjena marihuana, šverceri sa Kosova

BATROVCI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su 10.538 grama biljne materije sumnjive na marihuanu na graničnom prelazu Batrovci i uhapsili dve osobe sa područja  Kosovo i Metohije, saopštila je policija.

Pregledom putničkog automobila marke “opel astra” kojim je upravljao osumnjičeni B.K. (1988) policajci su pronašli u fabričkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << šupljini predviđenoj za smeštaj rezervnog točka, marihuanu zapakovanu u 24 paketa.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su B.K.(1988) i F.R.(1992).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.